MineMundbind

Om os

MineMundbind er et dansk ejet firma med det formål at levere sikre og miljørigtige mundbind. Vi har som de eneste EN 14683 certificerede og 100% økologiske stofmundbind. 

Vores mission: 

Jeg, Kim Kristiansen, har i mere end 20 år arbejdet i legetøjsbranchen. Hvor vi arbejder meget med sikkerhed og certificeringer for, at beskytte vores børn bedst muligt mod farlige giftstoffer. Da Corona kom til Danmark og det senere blev accepteret at bruge stofmundbind af myndighederne. Vidste jeg at min samarbejdspartner gennem mere end 10 år, Amy Holden og hendes firma World Alive havde startet en produktion af certificerede og økologiske mundbind i Spanien, som de eneste i Europa ja måske i hele verden. Da de danske myndigheder åbnede for brug af stofmundbind efter WHO's anbefalinger. Ja - så startede der samtidig et wild-west marked, hvor der ikke er styr på eller kontrol af brugerens sikkerhed og produktets ydeevne. Det er dette jeg og Amy nu prøver at gøre noget ved.

Vi ser mange stofmundbind, der hverken har dokumentation eller nogen form for certificering på hvad deres BFE (Filtreringsevne) er, eller hvor mange gange de tåler vask ved 60 grader ved skånevask.

Vi mener, at de producenter/leverandører leger med sikkerheden og sælger falsk tryghed. Dette vil vi gøre noget ved og samtidig skåne miljøet for det mikroplast, der er i medicinske mundbind.

Vores mundbind produceres i Spanien af World Alive S.L. hvor ejeren Amy Holden selv har været ramt af Corona virussen. Da det i Spanien var svært at få medicinske mundbind og mundbind til børn. Begyndte Amy Holden og hendes mand, der er ejer af en CE-godkendt tøjfabrik, at kigge på en produktion af stofmundbind. Da Amy Holden går meget op i produktsikkerhed og miljø, var det startskuddet til en serie certificerede og økologiske mundbind. På grund af den store efterspørgsel, bliver mundbindene også produceret hos lokale systuer under ordnede forhold.

Jeg håber du vil støtte vores mission til at gøre det mere sikkert at bruge stofmundbind og beskytte vores miljø.

Vi har 21 certificeringer + godkendelser på vores mundbind og filter.

Med venlig hilsen


Kim Kristiansen

Ejer af MineMundbind